Frank Verkooyen en Ton van Gils, de mannen achter het succesvolle platenlabel NATIONALE ARTIESTEN PARADE, zijn erg blij met het feit dat Peter & Melanie Beense met hun duetsingle ‘Het voelt goed’ de hoogste positie van de Oranje TOP 30 hebben bereikt. Het is de eerste keer dat een productie van dit label een NUMMER 1 hit in handen heeft. Kwalitatief speelt producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio in de eredivisie. Voor Frank en Ton alle reden een goede fles wijn te ontkurken. Sinds kort is de studio in Breda gesloten en worden de opnames vanaf heden gemaakt in een hypermoderne studio in De Meern.

Ondanks dat dit niet de eerste keer voor Peter is dat hij op nummer 1 in een lijst heeft gestaan is hij ontzettend blij met deze 1 notering. ‘Vanuit alle hoeken kreeg ik positieve reacties. Vrijwel iedereen vond het een verrassend repertoire dat ze niet van mij hadden verwacht. Daarnaast vond men het leuk dat ik weer met m’n dochter Melanie een lied had opgenomen. ‘Het voelt goed’ is ook een heerlijk zwepend nummer met een fantastische tekst die Bram Koning geschreven heeft op de melodielijn van ‘It Takes Two’, vertelt Peter.

Ook Melanie werd overladen met leuke berichten. Vooral de clip waarin beiden afzondelijk al zingend met hun eigen telefoon en Ipad zelf opnames hadden gemaakt in Spanje en Nederland viel in de smaak bij haar fans en zakenrelaties in Spanje. Pascal Verlinden van Redgell Media had de beelden samengevoegd tot een spraakmakende clip.

‘Het voelt goed’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is via de streamingsdiensten te beluisteren. De zeer bijzondere clip is te bewonderen bij de clipzenders en op Youtube.)

Boekingen en management: Volendam Music. ( 0299 365 451) info@volendammusicbv.nl