Django Wagner heeft voor zijn nieuwe album een duet opgenomen met Peter Beense. De single heet ” Vanaf Vandaag” en het album komt uit op 23 mei. Het nieuwe album van Django Wagner bevat vele duetten. Behalve Peter Beense zijn er ook duetten opgenomen met andere bekende Nederlandse artiesten als Antje Monteiro, Frans Duijts, Sieneke, Dennie Christian en Wolter Kroes.

Django Wagner en Peter Beense

Beide artiesten zijn goed bevriend. Zowel Django als Peter houden van een biertje op zijn tijd en dat komt in het nummer duidelijk tot uiting. Een kroegenlied bij uitstek, geschreven door Frank van Weert, Waylon van der Heijden en Django Wagner zelf.

Lustrum

Het album wordt tijdens het eerste Lustrum van Django Wagner als artiest gepresenteerd en dat viert hij op donderdag 22 mei 2014 met de collega’s die ook aan het album mee werkten. Het lustumconcert vindt plaats het Beursgebouw in Eindhoven. Hij wordt daarbij begeleid door een 32-koppige band onder leiding van Marcel Fisser (o.a. Jan Smit), aangevuld met de Paulus Schäfer band voor zijn bekende gipsy klanken.